Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

"Via eTwinning kan ik kennis en projecten uitwisselen met ruim 800.000 andere docenten uit heel Europa."

Door Covid-19 heeft internationalisering op veel scholen stilgestaan. Uitwisselingen, taalreizen en buitenland stages zijn geannuleerd. Maar, hoe zorg je ervoor dat jouw studenten alsnog internationale vaardigheden ontwikkelen? Met eTwinning geef je iedere student de kans om in aanraking te komen met leeftijdsgenoten in het buitenland! 

Hoe?
Je kunt op een eenvoudige manier contact leggen met ruim 800.000 collega docenten over heel Europa. Zodat je een digitale uitwisseling kunt starten, zonder te reizen. Wil je ook toegang en een 'virtual exchange' opzetten voor jouw studenten? Schrijf je dan nu in voor onze webinar, en ontdek hoe dit werkt.

Wat gaan we in één uurtje behandelen?
  • Introductie eTwinning
  • Hoe maak je contact met een docent in het buitenland?
  • Wat is de meerwaarde van internationaal samenwerken voor je lessen, leerlingen en professionele ontwikkeling?
  • Wie gingen je voor: praktijkervaring van docenten in het voortgezet onderwijs
Wat is eTwinning
eTwinning is de online community voor scholen in Europa. Met eTwinning kun je jouw studenten internationaal laten samenwerken zonder te reizen.

Presentatie door
eTwinning ambassadeur uit het mbo
 
Onze geweldige groep eTwinning ambassadeurs inspireert dagelijks onderwijzers door heel Nederland. Door middel van praktische voorbeelden, persoonlijke begeleiding en hun internationale netwerk zorgen ze ervoor dat alle leerlingen de mogelijkheid krijgen op een internationale ervaring!

Duur
​60 minuten

eTwinning wordt mede mogelijk gemaakt door Erasmus+

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek